مقاله در مورد رشد پایگاه های روحانیون

مقاله در مورد رشد پایگاه های روحانیون مقاله در مورد رشد پایگاه های روحانیون

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 69 KB

تعداد صفحات : 29

بازدیدها : 170

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 4500 تومان

خرید این فایل

مقاله در مورد رشد پایگاه های روحانیون

بخشهایی از متن:

مقدمه

این روزها كمتر مدرسه و مؤسسه حوزوی‌است كه رایانه جزو وسایل اولیه اتاق‌های آن نباشد یا كمتر روحانی‌است كه میل به داشتن این ابزار شگفت‌انگیز را پنهان کند. رایانه، در حوزه به نماد واپسین فرآورده تجدد بدل شده و همه‌چیز درحال ترجمه به زبان صفر و یک است؛ از درس خارج فقه گرفته تا اذان و اقامه، آموزش تا اطلاعات دفتری و اداری حوزه و از پاسخ به استفتاها تا پرسش‌های شرعی.

اكنون رقابتی بزرگ برای بهره‌گیری از اینترنت در حوزه در جریان است. رایانه در زمره هدایای مراجع تقلید به طلبه‌ها قرار گرفته و آنان را به سمت یادگیری و بهره‌گیری از این پدیده سوق داده‌است. علاوه بر این، مراجع تقلید نیز از این امکان به‌خوبی استفاده كرده و امروز بسیاری از آنان پایگاه‌های شخصی به زبان‌های متعدد دارند. برخی از این پایگاه‌های اینترنتی روزانه پاسخگوی صدها نامه و ده‌ها پرسش به زبان‌های مختلف از گوشه و کنار دنیا هستند.

مقام معظم رهبری ، آیت‌الله سیستانی، آیت‌الله فاضل لنكرانی، آیت‌الله شیخ جواد تبریزی ، آیت‌الله مكارم شیرازی، آیت‌الله موسوی شبیری، آیت‌الله موسوی اردبیلی، آیت‌الله صانعی، آیت‌الله حسین نوری همدانی، بانوی مجتهده زهره صفاتی و حتی شخصیت‌های سنتی‌تر چون آیت‌الله صافی گلپایگانی را می‌توان از پیشگامان این عرصه دانست. بیشتر این سایت‌ها دست كم به  سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی  منتشر شده‌اند و در این میان، سایت آیت الله فاضل لنكرانی بیست و نه زبانه است.

...

بسیج طلاب و روحانیون بعنوان بخشی مؤثر از پیکره ی عظیم شجره ی طیبه ی بسیج و یکی از ارزنده ترین یادگارهای حضرت امام «ره» است که با عنوان بسیج طلاب و دانشجوئی در آذرماه 1367 تشکیل شد. حضرت امام فرمودند که «مأموریت مسائل اعتقادی بسیجیان بعهده ی این دو پایگاه علمی است و حوزه و دانشگاه باید چهار چوب‌های اسلام ناب محمدی (ص) را در اختیار تمامی بسیجیان قرار دهد»

در سال 1380 بنا به رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای «مدظله العالی» بسیج طلاب و روحانیون از بسیج دانشجوئی منفک و با توجه به رسالت و نقش حوزه های علمیه و سنخیت آن با مأموریت و نقش حوزه‌ی نمایندگی به نماینده ی ولی فقیه در سپاه محول گردید.

سازمان بسیج طلاب و روحانیون در مدت کوتاه عمر خود در اجرای فرامین حضرت       امام «ره» و مقام معظم رهبری «مدظله العالی» در جهت توسعه و تقویت تفکر بسیج در حوزه های علمیه و جامعه با تشکیل یک مرکز، 38 حوزه، و 671 پایگاه مقاومت بسیج طلاب و روحانیون در مراکز استان‌ها و حوزه های علمیه سراسر کشور به جز (زنجان و مشهد) فعالیت‌های گوناگونی را انجام داده که در این مقاله شما خوانندگان عزیز را بیشتر با این قشر آشنا خواهیم نمود.

 

منبع دارد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید